Saturday, June 23, 2012

Day 36: System

Denna gång på svenska, tror jag. Så ljuvligt att upptäcka att man är på samma våglängd som någon annan. Idag var det dags att anordna ännu ett sällskapsspeltillfälle. Eftersom jag bor för tillfället hemma hos Ingrid som är bortrest, blev detta tillfälle hemma hos henne. Och det gick som en dans.

Förberedelserna innan underlättades av att det var så himla lätt att hitta allt vi behövde för en lyckad afton. Glasen var liksom där de skulle vara, likadant med bestick, te, återvinning, skålar, kaffebryggaren, etc. Det är inte så att jag visste i förväg var de brukar vara. Det är helt enkelt så att Ingrids system är så intuativt. Mycket intressant, det där med ordning. Jag kommer ihåg att hon berättade för mig för inte så länge sedan att hon gillade ha "sin egen ordning". Vilket jag verkligen förstår. Det gillar jag med. Och att ha det som behövs för varje tillfälle. Extra roligt att upptäcka att vi tänker likadant. I alla fall om detta :-)

Gästerna (svenskar såväl som icke) var väldigt förvånade över att jag bor hemma hos en granne under den tid som badrumsrenoveringen pågår i min egen lägenhet. Men det är inte jag. Inte med de grannar som jag har. Jag tror att Ingrid skulle vara nöjd och glad att veta att lägenheten används för roliga ändemål. Och att den är bra omhändatagen. Visst är det så, Ingrid? Eller kommer du slå ihjäl mig när du kommer hem?


1 comment:

  1. Kära Odella. Det är helt underbart att veta att du spelar spel och har roligt i lägenheten ... och att du hittar allt. Tack för ett jättefint blogg inlägg. Jag är oerhört smickrad :-)

    ReplyDelete